Deloitte

Career
Website
http://www.deloitte.nl
Sector
Consultancy, Financial Services, Services
Required language
English

About Deloitte

Over Deloitte: Je zit boordevol ideeën en je wilt de wereld laten zien wat je waard bent? Zoek jij mensen met wie je daarover kunt sparren? Welkom bij Deloitte!

Bij ons werk je met en voor de grote namen uit de wereld van de multinationals, snelgroeiende en uitdagende regionale klanten, maatschappelijke organisaties en overheidsinstanties. Je komt er je gelijken tegen. Ambitieuze, hoogopgeleide collega’s, waarmee je werkt in multidisciplinaire en geregeld ook internationale teams. Samen zoek je voor je klanten voortdurend naar de beste oplossingen, in een open en collegiale sfeer. Dankzij continue feedback en een uitgebalanceerd opleidingsprogramma groei je snel door naar nieuwe uitdagingen. Want als jij het beste uit jezelf haalt, zijn er geen grenzen aan je groei.

Waarmee ga je bij ons aan de slag? Financial Advisory Services (FAS) houdt zich onder andere bezig met advisering bij complexe financiële transacties, Corporate Finance, financial due diligence, vastgoed en pensioenen (actuariële vraagstukken). De werkzaamheden lopen uiteen van financieel advies bij grote bedrijfsovernames tot het realiseren van financiering voor grote vastgoedprojecten. Maar ook Financial Modelling, waarderingen, strategisch vastgoedadvies, gebiedsontwikkeling en waardebepaling van contracten en pensioenen komen aan bod.

Risk Advisory adviseert ondernemingen vanuit een risico perspectief. Denk aan Financial Risk Management, Cyber Risk Management, IT Risk Management en de implementatie hiervan in de bedrijfsprocessen en IT-systemen. Dat betekent het signaleren, analyseren, beoordelen en managen van risico's. Een Risk Consultant helpt de klant bij hun strategische, operationele en financiële risicovraagstukken. Betrouwbaarheid van bedrijfsprocessen, informatie en technologie is een noodzaak voor organisaties om strategische en operationele beslissingen effectief te kunnen ondersteunen.

Consultancy adviseert topbedrijven op het gebied van Corporate Strategy, Financial Management en Change Management. ‘Out of the box’ de beste oplossingen bedenken met betrekking tot kosten-reductietrajecten, het ontwikkelen van ICT maatwerkoplossingen en IT Strategie. Het geven van strategisch marketingadvies en het ondersteunen van organisaties bij Supply Chain Management.

De Accountancy wereld verandert en Deloitte verandert mee! Een nieuwe blik en innovatieve ideeën zijn van harte welkom bij Deloitte. Naast Consulting, Financial Advisory en Tax bestaat onze grootste tak nog steeds uit Accountancy. Het beoordelen van complexe jaarrekeningposten, advisering bij interim controles, verdieping in de administratieve organisatie, samenstellen van jaarrekeningen en financiële rapportages behoren tot onze werkzaamheden. Maar ook onderzoek naar fraude en corruptie, en risicomanagement onderzoek naar de betrouwbaarheid van bedrijfsprocessen, informatie en technologie zijn onmisbare elementen in het werk van een accountant. Voor multinationals, non-profit organisaties, grote nationale ondernemingen en het hogere MKB-segment zijn wij de dienstverlener bij uitstek. Ben jij een proactieve teamplayer, ambitieus en analytisch sterk? Dan maken wij graag kennis met jou!

Met kantoren in heel Nederland en ruim 4.500 medewerkers is Deloitte Nederlands grootste organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax en Financial Advisory Services. Onze financieel adviseurs winnen regelmatig prestigieuze onderscheidingen. Dat betekent dat je met ambitieuze en hoog opgeleide collega’s werkt. Waar innovatie en eigen initiatief centraal staan en waar je sparringpartner bent tot op het hoogste niveau. Laat je door ons inspireren en inspireer ons.

Maak kennis met Deloitte Interesse? Kijk op www.werkenbijdeloitte.nl

Contact Florentine Neervoort

Tel/Direct: +31 (0) 88 2887383 Mobile: +31 (0) 6 22 83 21 68  E. etol@deloitte.nl

Deloitte. De beste start van je carrière!