Management Traineeship

Career
Company
Belsimpel
Type
Traineeship
Location
Groningen
Sector
Services, Technology
Required language
English
Area
International Business, Business Administration, Management
Website
http://belsimpel.nl

Description

De kickstart van je carrière - haal het beste uit jezelf op gebied van projectmanagement en leidinggeven

Heb impact vanaf dag één!

Tijd om eindelijk al je opgedane kennis in praktijk te gaan brengen! Je kwaliteiten benutten en jezelf ontwikkelen als leidinggevende met veel verantwoordelijkheid; die kans krijg je in het Management Traineeship van Belsimpel. In een sneltreinvaart word je klaargestoomd voor een leidinggevende rol, waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat! Door de enorme groei en internationalisering ervaar je wat Change Management daadwerkelijk betekent en word je iedere dag opnieuw uitgedaagd. Ben jij fanatiek en slim en heb je een aanstekelijk enthousiasme? Dan is ons Management Traineeship wat voor jou! 

Wat doe je als Management Trainee?

Als Management Trainee start je een tweejarig Traineeship dat volledig op maat voor jou wordt gemaakt. Vanaf dag één heb je een volwaardige functie en maak jij het verschil. Gedurende het sollicitatieproces kijken we samen in welk operationeel team jij de uitdaging aangaat, hierbij maken we de afweging bij welk team jouw skills het beste aansluiten. Allereerst ga je ervoor zorgen dat je de uitvoerende taken zo snel mogelijk onder de knie krijgt, want door meester op de inhoud te zijn zorg jij ervoor dat je jouw team goed kunt leiden. Je bent als teamleider op je afdeling verantwoordelijk voor een groep van 20-30 studenten. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor bijna alle HR-aspecten, zoals trainingen, coaching, cultuuroverdracht en ontwikkeling. Jij zorgt ervoor dat iedere collega voldoende uitdaging heeft en met plezier naar werk gaat.

Als Trainee ben je kritisch en signaleer je welke processen niet lekker lopen. Je gaat dan ook al snel aan de slag met je eerste verbeterproject. Je bent daarbij de schakel tussen de operatie en de vertaling naar de ondersteunende teams. Wat dit project wordt, dat gaan we samen met jou uitzoeken. Hierdoor is het Traineeship voor iedereen anders; wij geloven erin dat jij én wij het meeste uit je Traineeship halen wanneer jouw interesses en kwaliteiten volop worden benut! Van het organiseren van het altijd drukke Black Friday weekend voor >600 collega’s tot het ontwikkelen van een nieuw trainingstraject voor internationale collega’s, we stemmen het af op jouw ontwikkeling en kijken constant wat de volgende stap is. Hierbij word je continu uitgedaagd om de juiste beslissingen te nemen en om prioriteiten te stellen. Waar kun jij op dit moment de grootste impact hebben?

Ondanks dat Belsimpel ontzettend hard groeit, zijn we nog steeds een hecht bedrijf waarin iedereen elkaar goed kent. Tijdens je werk heb je ook nauw contact met collega’s uit veel andere teams, ieder met hun eigen achtergrond en expertise. De telecommarkt is een dynamische markt, waardoor snel handelen essentieel is om te groeien! Je komt bij ons dan ook geen ingewikkelde managementlagen tegen. Heb jij een goed idee? Wie weet is het dan volgende week geïmplementeerd! Op deze manier kunnen we constant verbeteren en de lat altijd weer hoger leggen.

Trainee = ontwikkelen en groeien

Je persoonlijke ontwikkeling staat centraal, dus je start direct met een intensief trainingsprogramma op het gebied van leidinggeven. Deze trainingen worden gemaakt en gegeven door specialisten binnen Belsimpel. Hier komen veel aspecten bij kijken, zoals het voeren van gesprekken met je team, cultuuroverdracht en efficiënt werken. Vaardigheden die in je gehele carrière super waardevol en relevant zijn! Je krijgt daarnaast 1 op 1 coaching van ervaren collega’s en je gaat samen met andere Trainees een intervisietraject in met het doel om jezelf nóg beter te leren kennen.

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris, speciale Belsimpel Benefits, een gunstige pensioenregeling en 25 vakantiedagen per jaar bieden we ook:

  • Volop doorgroeimogelijkheden: Vanaf dag 1 maak jij het verschil.
  • Werken in hartje Groningen: Op je fiets naar kantoor.
  • Vergroot je (super)krachten: Werk met >700 fanatieke collega’s.
  • Unieke werksfeer: Elke week borrels en activiteiten.

Het sollicitatieproces & de teams

In het sollicitatieproces kijken we samen binnen welk team jij het Management Traineeship kunt volgen. Voor elk team geldt dat er andere uitdagingen zijn. We hebben niet altijd voor elk team nieuwe trainees nodig, dus het kan zijn dat niet alle teams beschikbaar zijn. Je kunt terecht komen bij Team Klantenservice, Team Abonnementen, Team Retour & Reparatie, Team Winkels Support en Team Verzenden & Bezorgen. 

Het Juridisch Management Traineeship
Naast de Belsimpel teams is het mogelijk om het traineeship te volgen bij één van onze Spin-offs: Tulip Assist. Dit is onze eigen verzekeringsmaatschappij. Dit team heeft haar eigen klantenservice en ook een administratief team dat claims behandelt. Heb jij een rechtenachtergrond? Mogelijk in combinatie bedrijfskunde? Wie weet is deze juridische versie van het Management Traineeship dan wel perfect voor jou. Leuk weetje: nu kun je de Tulip Assist verzekering alleen nog bestellen bij een aankoop bij Belsimpel, maar het doel is dat dit in de toekomst uitgebreid wordt, zodat je als klant bij andere bedrijven ook van deze verzekering gebruik kunt maken!

Het sollicitatieproces is uitgebreid, maar hoeft zeker niet lang te duren. We werken niet met vaste startdata, want zodra er een match is wordt je eerste dag in overleg bepaald. De groep bestaat dus ook uit Trainees van verschillende teams en jaren ervaring. Zo kun je optimaal van elkaar leren! Wil je weten hoe het gehele proces eruit ziet? Check deze pagina.

Wie ben jij?

  • Je hebt (bijna) een WO-diploma en het leiden van een team zit in jouw bloed.
  • Je wilt je graag ontwikkelen op gebied van management en ziet jezelf binnen twee jaar in de positie van een leidinggevende rol groeien.
  • Je bent communicatief erg sterk en je kunt snel anticiperen op nieuwe omstandigheden.
  • Je bent ondernemend en proactief. Je ziet het werk liggen en krijgt er energie van om uitdagingen aan te pakken.
  • Je wilt fulltime werken (40 uur per week) en bent bereid om soms in de avond en in het weekend te werken.

Heb je specifieke vragen of wil je gewoon meer weten over ons traineeship? Neem vrijblijvend contact met ons op via werken@belsimpel.nl. We brengen je graag in contact met één van onze trainees, zij vertellen je graag meer over hun ervaring met het traineeship bij Belsimpel!

Ben je nog langer dan 3 maanden aan het studeren en wil je alvast een goede start maken voor het management traineeship? Bekijk dan ons pre-management traineeship hier.
 

Apply here!