Afstudeeropdracht Online Marketing

Career
Company
Nedap
Type
Internship
Location
Other
Sector
Industrial Goods, Services, Software Engineering, Technology, Webdevelopment
Required language
Dutch
Website
http://www.nedap.com/nl/

Description

Studeer jij in de richting van Marketing, Communicatie of Bedrijfskunde? Ben je op zoek naar een veelzijdige afstudeerstage en wil jij je graag ontwikkelen in de richting van online marketing? Lees dan verder! Wij zijn namelijk op zoek naar jou!  

Het marketingteam van de marktgroep Nedap Security Management zoekt een aanstormend online marketing talent. Nedap is gevestigd in Groenlo, maar heeft ook werkplekken in Utrecht en ondersteunt een hybride vorm van werken. Je hebt dus veel flexibiliteit in waar je werkt; in Groenlo, de Domstad of vanuit huis!  

Je komt te werken op de marketingafdeling van een internationaal Tech-bedrijf waar je aan de slag gaat met de digitale communicatiekanalen van het bedrijf. Je kijkt hier kritisch naar, komt met vernieuwende ideeën en helpt deze optimaliseren. Daarnaast ga je op het gebied van online marketing aan de slag met het verbeteren van de conversie. Daarin ben je veel bezig met de vindbaarheid, campagnes en leadgeneraties van het bedrijf. Het is hierin een pre als je kennis hebt van Google en Wordpress. Als laatste is er natuurlijk ook ruimte voor jou om in overleg een opdracht te formuleren voor je opleiding. Uiteraard is er voor jou als afstudeerstagiair ruimte voor deze opdracht. Wel is het belangrijk dat je ook de helft van de tijd aan de slag wilt gaan met bovengenoemde werkzaamheden. 

START JE SOLLICITATIE

Jouw team

Je komt te werken in een internationale organisatie, met een ambitieus team. Zij hebben veel kennis van zaken waardoor jij je er binnen no time zult ontwikkelen tot een ware marketingprofessional. Ook nu we soms thuiswerken, word je goed begeleid en is persoonlijk contact verzekerd. Kom bij ons afstuderen en wie weet ga jij na je studie aan de slag als Digital Marketing Specialist! 

Ons aanbod

Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding en bent van harte welkom op de ‘Nedap Student Day’ die elk halfjaar wordt georganiseerd. Zo kom je ook in contact met stagiaires, afstudeerders en werkstudenten bij andere marktgroepen binnen Nedap. 

Vereiste ervaringen en skills

Je bent onze match wanneer je: 

  • Een HBO/WO studie volgt in de richting van marketing, communicatie of bedrijfskunde; 
  • Op de hoogte bent van de laatste digitale trends en beschikt over de nodige kennis van online marketing en leadgeneratie; 
  • Vaardig bent met het Microsoft Office Pakket; 
  • Verstand hebt van B2B Social Media als LinkedIn (pre); 
  • Analytisch, nauwkeurig en doortastend bent;  
  • Vaardig in tekst & taal bent in zowel het Engels als het Nederlands; 
  • Fulltime beschikbaar bent voor een periode van 5 á 6 maanden.