Executive Corporate Finance & Valuations

Career
Company
KPMG
Type
Starters position
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy, Financial Services, Government
Required language
English
Area
Economics, Finance, Sales, International Business, Business Administration, Purchasing
Website
https://www.werkenbijkpmg.nl/

Description

Complexe financiële vraagstukken en impact maken op beslissingen van beleidsmakers en beslissers van grote bedrijven: als Executive Corporate Finance & Valuations heb je er dagelijks mee te maken.

Wat ga jij doen als
Executive Corporate Finance & Valuations?

Altijd iets te doen, altijd iets te leren: als executive binnen Corporate Finance & Valuations verveel je je geen moment. Je houdt je dagelijks bezig met complexe financiële vraagstukken van belangrijke klanten. Vanaf het begin van je carrière adviseer je klanten en sta je in direct contact met hen.

"Door de diversiteit in opdrachten, klanten en expertises binnen ons team maak je als Executive een stijle leercurve door, die de basis vormt voor een succesvolle Corporate Finance carrière". 

Het Corporate Finance & Valuations team bestaat uit de waarderingspraktijk van KPMG welke zich bezig houdt met waarderingsvraagstukken voor verschillende doeleinden. Daarnaast biedt het team een breed scala aan corporate finance advies diensten gericht op de volgende sectoren; Energie, Publieke Sector, Zorg, Financiële dienstverlening, Bouw- en vastgoed. Het team houdt zich dagelijks bezig met waarderings- of strategische vraagstukken en met het begeleiden van overname of financieringstransacties.

Houd er rekening mee dat wij alleen de sollicitaties in procedure nemen die wij via de website hebben ontvangen en dat wij op basis van "first come, first serve" werken.

The Corporate Finance & Valuations team consists of KPMG's valuation practice, which engages in valuation analyses for various purposes. In addition, the team offers a wide range of corporate finance advisory services for the following sectors; Energy, Public Sector, Healthcare, Financial Services, Construction and Real Estate. On a day-to-day basis the team is involved with valuation or strategic analyses and advising with acquisition or financing transactions.

 

Jouw uitdagingen

  • Hoe bepaal je de waarde van een onderneming?
  • Help jij de publieke sector bij belangrijke vraagstukken in maatschappelijk relevante dossiers?
  • Hoe worden complexe financiële producten gestructureerd?
  • Hoe draag je bij aan de verduurzaming van de energiesector?
  • Hoe zorg je voor de best deal voor de (ver)koper van een financiële instelling?

Dit neem jij mee

  • Masteropleiding in Finance, Economie, Bedrijfskunde of een andere financiële of technische studie
  • 0-3 jaar werkervaring
  • Ambitieus, proactief, analytisch, cijfermatig sterk, teamspeler, goed presteren onder druk
  • Bovengemiddelde studieresultaten gecombineerd met nevenactiviteiten
  • Vloeiend in Nederlands (pré) en Engels

* Deze eisen geven een richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Uit onderzoek blijkt dat voornamelijk mannelijke kandidaten al bij een 60% match solliciteren en vrouwen bij een 100% match. Voldoe jij niet aan alle eisen maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Dit bieden wij

  • Een marktconform salaris, winstuitkering, een vaste onkostenvergoeding en een thuiswerkvergoeding 

  • 30 vakantiedagen (op fulltime basis) en de mogelijkheid om meer dagen te kopen of je vakantiedagen te verkopen.  

  • Bij KPMG werken we hybride, dus een combinatie van zowel thuis als op kantoor. 

  • Een volledig ingerichte thuiswerkplek.  

  • Een leaseauto of een mobiliteitsregeling. 

  • Een laptop en iPhone die je ook privé mag gebruiken.  

  • Een flexibel pensioen zonder verplichte eigen bijdrage.  

  • Een uitgebreid aanbod van trainingen en opleiding.

 Sollicitatieprocedure

Stap 1 - Jouw sollicitatie

Heb je gesolliciteerd? Als wij een match zien met jouw cv en de vacature vragen wij je in de meeste gevallen een online assessment (capaciteitentest) te maken. Voldoet jouw score aan de gestelde norm? Dan vul je ook een persoonlijkheidsvragenlijst in. De resultaten geven inzicht in jouw gedragsvoorkeuren en competenties. Voor sommige functies nodigen wij je direct uit voor een eerste interview en hoef je geen online assessment te maken.

Let op: Kan je geen cv of motivatiebrief uploaden bij jouw sollicitatie, dan maak je eerst de KPMG Talent Pitch. Aan het einde van de Talent Titch kan je je cv en indien nodig ook een motivatiebrief uploaden.

 

APPLY NOW!