Junior Portfolio Manager Structured Products

Career
Company
Mondriaan Structures
Type
Starters position
Location
Amsterdam
Sector
Financial Services
Required language
Dutch, English
Area
Economics, Finance, International Business, Business Administration
Website
https://www.mondriaanstructures.com/

Description

Mondriaan Asset Management B.V. is een jonge en snelgroeiende organisatie. Wij beheren het Mondriaan Structures Fund, een voor het publiek toegankelijk beleggingsfonds. Daarnaast bieden wij ondersteuning aan enkele private fondsen die inhouse worden beheerd.

De nadruk binnen onze beleggingsfilosofie ligt op een breed palet van gestructureerde beleggingsproducten, een combinatie van vastrentende waarden en derivaten. Hiervoor werken wij samen met gerenommeerde internationale financiële instellingen. Wij richten ons eveneens op andere beleggingscategorieën, zoals bijvoorbeeld beursgenoteerde aandelen en opties, (pre-) IPO’s en FX trades.

Wij zijn op zoek naar versterking van ons beleggingsteam. Heb jij een brede kennis van en aantoonbare interesse in beleggingen in derivaten, aandelen en vastrentende waarden, dan bieden wij jou een interessante lange termijn uitdaging. Je houdt je bezig met de aankoop van gestructureerde beleggingsproducten en de operationele afwikkeling daarvan. Daarnaast denk je proactief mee over en doe je onderzoek naar andere interessante beleggingsmogelijkheden, zoals aandelen, opties en obligaties. Tenslotte lever je een bijdrage aan de verdere groei van de organisatie.

Wat hebben wij te bieden?

  • Flexibele werktijden afhankelijk van je contract van 32 tot 40 uur per week
  • Proactieve invulling van de taken die bij de functie horen
  • Een werkplek op een dynamisch kantoor in Amsterdam
  • Goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid mee te groeien met de groei van de organisatie

Wat vragen wij van jou?

  • Economische kennis op WO-niveau
  • Passie voor de financiële markten, beleggingsproducten en ontwikkeling binnen het beleggingsvak
  • Sterk analytisch vermogen
  • Zeer goede kennis van Excel
  • Teamspeler die goed zelfstandig kan werken
  • Resultaat gedreven

Heb je interesse? Stuur dan je CV met motivatie naar info@mondriaanstructures.com. Heb je vragen over de functie dan kun je contact opnemen met Jeroen Sinnige (+31 20 691 6122) of Ivo van Wees (+31 6 12768388).