Social media & Content Stagiair

Career
Company
Nedap
Type
Internship
Location
Other
Sector
Industrial Goods, Services, Software Engineering, Technology, Webdevelopment
Required language
Dutch, English
Area
International Business, Business Administration, Marketing
Website
http://www.nedap.com/nl/

Description

Social media & Content Stagiair

Hey jij daar! Wil jij je social media skills inzetten voor een te gekke stage bij ons global marketing team? Als social & content stagiair ga jij de meest originele content-ideeën bedenken, maken én delen via onze social media kanalen. Van Instagram tot LinkedIn en TikTok tot Facebook, jij weet hoe je de doelgroep kunt bereiken op verschillende platformen.

Samen met ons team van content, product, online en communicatie marketeers zorg jij voor een flinke dosis creatieve content en social media strategieën. Ben jij een creatieve geest, die zelfstandig kan werken en op de hoogte is van de nieuwste social media trends? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Je bedenkt, maakt en plant social posts om onze actieve social community te inspireren en tot actie aan te zetten;
 • Je schrijft inspirerende teksten voor social media, de nieuwsbrief en voor onze website (o.a. voor SEO);
 • Je vergroot, behoudt en optimaliseert onze social community door creatieve campagnes op te zetten en de dialoog aan te gaan;
 • Je denkt mee over creatieve concepten (video en foto);
 • Idealiter ben je zelf in staat om creative concepten te ontwikkelen (video / advertising);
 • Je rapporteert wekelijks de meest relevante KPI’s en de best presterende content aan de rest van het team.

Apply now!

Jouw team

Het Global Marketing team bestaat uit een team van verschillende soorten marketeers, waaronder content marketeers, product marketeers, online marketeers en communicatie marketeers.

Ons aanbod

Als stagiair of afstudeerder bij Nedap kun je zowel remote, als op op onze toffe campus in Groenlo werken. Dat doe je uiteraard in overleg met je team en wat de mogelijkheden zijn hangt een beetje van jouw werkzaamheden, maar de keuze is aan jou.

Ook krijg je volop ruimte om ‘de lead’ te nemen in jouw opdracht. Persoonlijk leiderschap en het nemen van eigen verantwoordelijkheid staan centraal en wat ons betreft geldt dat ook voor studenten! Je werkt samen met bevlogen professionals die veel kennis, ervaring en expertise hebben en van wie je dus veel kunt leren. 

Als dank voor je inzet organiseren we bovendien ieder half jaar een ‘Nedap Studentday’, speciaal voor jou. Een supergezellige dag met alle andere stagiairs, afstudeerders en werkstudenten bij Nedap.

Daarnaast bieden we je een keurige maandelijkse stage- of afstudeervergoeding. Bij een fulltime stage of afstudeeropdracht krijg je een vergoeding tussen de €325,- en €650,- per maand. En als de samenwerking van beide kanten bevalt, kan het zo maar zijn dat we je een baan aanbieden. Er zijn al veel studenten blijven plakken na hun opdracht!

Vereiste ervaringen en skills

Als social & content stagiair ben jij de creatieve kracht achter onze social mediakanalen. Je brengt nieuwe ideeën in en weet deze om te zetten in aanstekelijke content die onze doelgroep weet te bereiken. Ook heb jij graag de touwtjes in handen en weet jouw taken op een gestructureerde manier uit te voeren.

Verder herken jij jezelf in onderstaande punten:

 • Je volgt een (creatieve) communicatie opleiding op HBO of WO niveau. Bijvoorbeeld Communicatie, Media, Informatie en Communicatie of Commerciële Economie, maar laat het ons weten als jij vindt dat jouw opleiding perfect aansluit!;
 • Je kunt leuk schrijven en de Engelse taal kent voor jou geen geheimen (Je schrijft foutloos Engels);
 • Je hebt een goed gevoel voor beeld en taal;
 • Je bent enthousiast, leergierig en creatief;
 • Je vindt het tof om bij te dragen aan de missie om de retail industrie te verduurzamen
 • Je bent minimaal 4 dagen per week inzetbaar.

Over Nedap Retail

Het zoeken naar producten en het beheren van voorraden kost winkelmedewerkers veel tijd. Met onze RFID technologie voor artikelbeveiliging en in-store voorraadbeheer wordt het heel eenvoudig om alle processen binnen de winkel in real-time te monitoren en sturen. Medewerkers hoeven geen tijd meer te verspillen aan zoekwerk en kunnen meer aandacht besteden aan klanten.

Sollicitatieprocedure

Is deze stage precies waar je naar op zoek was? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton en upload je CV en motivatiebrief naar Vera Zwerink. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via vera.zwerink@nedap.com

Apply now!