Traineeship

Career
Company
Thaesis
Type
Traineeship
Location
Utrecht
Sector
Consultancy, Services
Required language
Dutch, English
Area
Change Management, International Business, Business Administration, Management
Website
https://thaesis.nl/

Description

Vacature traineeship

Functiebeschrijving

Om het team van Thaesis te versterken zijn wij op zoek naar strategietrainees. Als trainee heb je de ambitie om organisaties te adviseren die zich bevinden in snel veranderende en maatschappelijk relevante markten, zoals media, educatie en zorg. Ook heb je affiniteit met trends en ontwikkelingen, zet jij je graag in om de wereld een beetje beter te maken en beschik je over een groot reflectief vermogen. Je daagt jezelf continu uit om bevindingen van een andere kant te bekijken.

Als trainee ben je vanaf je eerste dag onderdeel van het adviesteam en werk je direct aan uitdagende projecten. Je ondersteunt de adviseurs van Thaesis in het formuleren van oplossingen voor strategische vraagstukken en verzorgt analyses en rapportages over strategische, financiële en organisatorische ontwikkelingen in de markten van Thaesis.

Wie wij zoeken

Voor een succesvol traineeship beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Je hebt recent een academische master afgerond, bij voorkeur met een bedrijfskundige, economische of technische achtergrond.
  • Je beschikt over een uitstekend analytisch denkvermogen en een resultaatgerichte instelling.
  • Je hebt affiniteit met maatschappelijke vraagstukken.
  • Je bent met een stevige persoonlijkheid een prettige gesprekspartner voor je collega’s.
  • Je bent een teamwerker, sociaal, flexibel en bereid om net dat stapje extra te zetten.
  • Je bent van nature nieuwsgierig en hebt de drang om op de hoogte te zijn van de nieuwste relevante ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld maatschappij en technologie.
  • Je beschikt over sterke schrijfvaardigheden in het Nederlands en Engels. Sterke Powerpoint- en Excelvaardigheden zijn een pré.
  • Je bent fulltime beschikbaar.
  • Je bent woonachtig in de Randstad of bereid om bij doorgroei te verhuizen

Traineeship

In het traineeship word je een jaar lang uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen en je adviesvaardigheden te ontwikkelen. Je neemt eigenaarschap over je eigen leertraject en wordt hierin voortdurend begeleid door de adviseurs van Thaesis. Jouw ontwikkeling en doelstellingen worden maandelijks besproken. Persoonlijke ontwikkeling staat hierbij voorop, waarmee er ruimte is om jouw traineeship vanuit jouw interesses een eigen twist te geven. Voor bewezen talenten zijn er na de intentie van één jaar doorgroeimogelijkheden binnen ons adviesbureau.

Solliciteren

Interesse? Mail ons je CV met motivatiebrief vóór 14 Januari 2024. Licht hierin toe waarom jij graag als trainee wilt werken voor het beste en leukste strategieadviesbureau van de wereld met meer dan 300 afgeronde adviesopdrachten. Voor vragen naar aanleiding van deze vacature kun je contact opnemen met Jon van Rooijen of Ilse Baijens.

Apply now!