Scriptiestage Enterprise Data Management

Career
Company
Deloitte
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy, Financial Services, Services
Required language
English
Area
Human Resource Management, Change Management, Economics, Finance, Business Administration, Management, Supply Chain, Marketing
Website
https://deloi.tt/3qDCifx

Description

Scriptiestage Enterprise Data Management

Ondersteun onze klanten bij datagedreven transformaties en help ze  om significant meer waarde uit data te halen. Bij Deloitte.

Apply Now!

What impact will you make?

Als scriptiestagiair binnen het Enterprise Data Management (EDM) team doe je onderzoek naar een zelfgekozen onderwerp dat aansluit bij één van onze expertisegebieden. Om je onderzoek naar een hoog niveau te tillen krijg je intensieve begeleiding van ervaren consultants. Ook heb je toegang tot het wereldwijde Deloitte-netwerk om jouw scriptie praktische inslag te geven én kun je ervaring opdoen binnen onze consultingpraktijk. Dit geeft inzicht in de vraagstukken waar we met onze klanten aan werken en helpt je om te bepalen of Deloitte een ideale eerste werkgever voor je is.

Het Enterprise Data Management (EDM) team waar je onderdeel van zult uitmaken begeleidt toonaangevende bedrijven bij transformaties naar een datagedreven organisatie. We helpen onze klanten in verschillende sectoren bij het ontwikkelen van de datastrategie, processen en het business model welke allen rand voorwaardelijk zijn om waarde uit data te halen. Daarnaast ondersteunen we bij het leggen van het benodigde fundament om nieuwe kansen die bijvoorbeeld data science, AI, DataOps en robotics bieden volledig te benutten. We zorgen voor een groeiend bewustzijn van het belang van data management waaronder data governance, datakwaliteit en metadata management. Hierdoor helpen we onze klanten om opkomende datatrends te zien, begrijpen en kapitaliseren. Ons team richt zich voornamelijk op het aanpakken van dataproblemen vanuit een tactisch en strategisch perspectief, en in veel mindere mate op hands-on data analytics en data science.

Mogelijke scriptieonderwerpen die hier goed op aansluiten zijn

data strategy, data operating model, sustainable and purposeful data management, data architecture, data governance, data quality, metadata management, data architecture, data mesh, data integration, data management tooling, augmented data management en DataOps.

Daarnaast bieden we onze stagiaires ook de vrijheid om zelf relevante onderwerpen aan te dragen.

How do you do this?

Als scriptiestagiair maak je volledig deel uit van het EDM-team, waarbij je primaire focus het schrijven van je afstudeerscriptie zal zijn.

 • Schrijf je scriptie over een onderwerp naar jouw keuze;
 • identificeer en betrek samen met je begeleiders (Deloitte) experts in het relevante vakgebied;
 • voer (waar nodig) interviews met experts in het relevante vakgebied;
 • valideer je resultaten in validatiesessies;
 • presenteer je onderzoek aan Deloitte-professionals en pas je resultaten waar mogelijk direct toe bij toonaangevende bedrijven.

What’s in it for you?

Een maandelijkse stagevergoeding van€900,-.

Altijd blijven groeien. Met ons development program.

Flexibele werktijden, je deelt je eigen agenda in.

Parttime (24/32 uur) of fulltime (40 uur) werken.

Be the true you

We zijn op zoek naar studenten die nét dat stapje extra willen zetten bij het schrijven van een masterscriptie en geïnteresseerd zijn om na de masterscriptie stage bij Deloitte te gaan werken. Je bent proactief, kan goed geconcentreerd aan je scriptie werken maar houdt er ook van om in een team van consultants aan de slag te gaan. Je hebt het lef om, met vallen en opstaan, nieuwe dingen uit te proberen en zo te blijven leren. Verder heb je voor deze functie als scriptie stagiair Enterprise Data Management:

 • een universitaire opleiding in Nederland en zit je in de laatste fase van je master (bijvoorbeeld een technische studie of een management studie met een IT- / Technologycomponent);
 • affiniteit met data (management), die je terug kan zien in je studie, stage of werkervaring;
 • nevenactiviteiten, zoals een bestuursfunctie of actief lidmaatschap van een studie-, studenten- of sportvereniging;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels;
 • nieuwsgierigheid, ambitie en zin om nieuwe dingen te leren;
 • de wil om te werken in multidisciplinaire, diverse en grensoverschrijdende teams

(W)here

Jouw expertise deel je met meer dan 150 collega's van het Technology Strategy & Transformation-team dat onderdeel is van Deloitte Consulting. TS&T is gespecialiseerd in het beantwoorden van de belangrijkste vragen en belangrijkste uitdagingen die spelen binnen het domein van Chief Information / Technology Officer, Chief Data Officer, en Chief Digital Officer van onze klanten. TS&T bestaat uit vier teams: Technology Vision & Architecture Technology Strategy & Operating Model Technology Transformation & Acceleration Enterprise Service & Process Management Onze projecten worden altijd samen met de klant uitgevoerd.

Binnen de TS&T afdeling geloven wij dat samenwerking, persoonlijke ontwikkeling en diversiteit fundamenteel voor succes zijn, samen met een ongeëvenaarde diepgang en breedte van expertise. Daarnaast is er een hechte samenwerking met onze collega’s van kantoren wereldwijd.

Bij Deloitte werken we hybride. We combineren werken vanuit huis, bij de klant en op kantoor zo optimaal mogelijk.

Connect your future to Deloitte

We zijn benieuwd naar wie jij bent. Waarin jij verschilt van anderen. Bij Deloitte geloven we dat onze onderlinge verschillen bijdragen aan het beste resultaat voor onze klanten. Stel je aan ons voor en solliciteer op deze vacature.

Apply Now!