Scriptiestage Audit

Career
Company
BDO
Type
Internship
Location
Other
Sector
Financial Services
Required language
Dutch, English
Area
Finance, International Business, Business Administration

Description

Dit is jouw baan

Rond jij een financiële wo-studie af en zoek je een scriptiestage die helemaal bij jouw ambities past? Kies dan voor een scriptiestage bij BDO. Dan doe je werkervaring op binnen onze auditpraktijk terwijl je je scriptie schrijft. Zo krijg je een beeld van de werkzaamheden, onze organisatie en klanten. Je stageperiode passen we op jouw wensen en voorkeuren aan en je wordt goed begeleid door een ervaren (assistent) accountant. Na je afstuderen verwelkomen we je graag als collega. En mag je op onze kosten ook je (post)master tot registeraccountant in deeltijd te volgen.

Dit ga je doen

BDO is dé plek om de beste te worden in je vak. Als scriptant ben je onderdeel van een hecht team binnen de Audit & Assurancepraktijk. Je werkt voor middelgrote en grote klanten en voor het midden- en kleinbedrijf (profit en non-profit). Zoals technology, retail of financial services en ziekenhuizen, provincies en culturele instellingen zoals musea. Lees hier wat je gaat doen.

Als scriptant:

  • ben je tijdens stageperiode uiteraard voornamelijk bezig met het schrijven van je scriptie;
  • krijg je de mogelijkheid om mee te werken in de praktijk en een beeld te krijgen van de werkzaamheden, onze organisatie en klanten. Onze klantenportefeuille is zeer divers: van internationale ondernemingen tot MKB en van gerenommeerde familiebedrijven tot non-profitorganisaties.

Bij BDO werken we hybride en krijg je de mogelijkheid om thuis te werken, maar ook op verschillende kantoren. Zo kun je bijvoorbeeld afwisselen tussen werken op ons kantoor in Groningen en Emmen.

Dit bieden wij jou.

  • Telefoon- en onkostenvergoeding
  • Vergoeding van reiskosten
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Laptop
  • Ruime stagevergoeding
  • Begeleiding door vaste mentor
  • Trainingen via BDO Academie
  • Training-on-the-job

Ik solliciteer, en dan?

 STUUR EEN APPJE

ik help je graag verder

Lizzy van de Steeg Campus Recruiter