Junior Business Consultant

Career
Company
EMIXA
Type
Starters position
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy, Services, Technology
Required language
Dutch, English

Description

Junior Business Consultant

We zijn op zoek naar iemand die direct invloed wil hebben op onze boeiende projecten in digitale transformatie. Heb jij een Master diploma in bedrijfskunde, innovatie of een soortgelijke studie en een mix van analytisch inzicht en mensenkennis? Dan ontmoeten we je graag.

Verantwoordelijkheden
Dit is dé plek waar we klanten ondersteunen met onafhankelijk advies, gedegen projectmanagement en geslaagde implementaties. We zetten sterk in op gebieden zoals omnichannel commerce, procesinnovatie en het bouwen van toekomstgerichte digitale organisaties.

Als consultant in het team van Management Consulting sta je meteen midden in de actie. Vanaf dag één draag je bij aan boeiende projecten voor onze klanten. Als Junior kun je rekenen op begeleiding van ervaren teamleden, maar we moedigen je ook aan om snel je eigen verantwoordelijkheden op te pakken. Dit zorgt voor een steile leercurve en geeft jouw carrière een vliegende start. 

Wat wij zoeken

 • Een (bijna) afgestudeerde Universitaire Master in een technische, innovatie- of bedrijfskundige studierichting met goede studieresultaten en interessante nevenactiviteiten;
 • Een starter met 0-2 jaar werkervaring;
 • Geïnteresseerd in technologie – je weet dat de toekomst digital is en bent altijd op de hoogte van relevante innovaties;
 • Analytisch – je bent snel van begrip, nieuwsgierig en denkt vooruit;
 • Ondernemend – je neemt initiatief en bent een doorzetter;
 • Organisatorisch en communicatief sterk – je krijgt mensen makkelijk mee;
 • Ambitieus – je bent gedreven om een uitstekende consultant te worden.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden we

 • Dynamische werkomgeving

  Een dynamisch werkomgeving die voortdurend leert en verandert

 • Levendige cultuur

  Een levendige cultuur met maandelijkse leuke en sportieve evenementen 

 • Uitgebreid trainingsprogramma

  Een uitgebreid trainingsprogramma ter ondersteuning van jouw professionele groei en ontwikkeling

 • Vitaliteitsprogramma

  Een vitaliteitsprogramma en fietsplan voor jouw welzijn, om actief en gezond te blijven

 • Emixa connect

  Jong en jong van hart: Een gemeenschap die samenwerking, creativiteit en jeugdige spirit van de werkplek bevordert

Over Emixa

Ontdek het domein van digitale transformatie met Emixa, een bedrijf dat ervaren is in het stimuleren van innovatie en vooruitgang. Met een team van 530 professionals streven we ernaar om de maakindustrie naar nieuwe hoogten te tillen. We bieden een holistische benadering aan onze klanten om hun organisatie te versterken. Van gestandaardiseerde implementaties tot op maat gemaakt advies via managementconsultancy en het gebruik van unieke oplossingen zoals low-code. Sluit je aan bij ons op onze reis naar het worden van een toonaangevend adviesbureau in ons vakgebied.

Sollicitatieproces & contact

Het sollicitatieproces begint met een telefonische of online kennismaking. Daarna nodigen we je uit op kantoor voor een sollicitatiegesprek. Soms vragen we je een case of assessment te doen, waarna we bij een wederzijdse match een mooi aanbod doen. 

Apply Now!!