Traineeship TVM

Career
Company
TVM verzekeringen
Type
Traineeship
Location
Groningen
Sector
Insurance, Services
Required language
Dutch, English
Area
Economics, International Business, Business Administration

Description

Traineeship bij TVM

Word trainee bij TVM, de marktleider in transport een logistiek over weg en water!

Ben jij klaar om impact te maken in de dynamische verzekeringswereld van logistiek en transport? Wil jij niets liever dan een expert of leider worden in een branche die voortdurend innoveert? Ben jij data-driven en sta jij klaar om onze erkenning als #1 dienstverlening naar een nóg hoger plan te tillen? Dan is ons traineeship de ultieme kickstart van je carrière! Wij bieden een mooi ontwikkelprogramma met veel verantwoordelijkheid, ruimte om te innoveren en intensieve begeleiding, zodat je maximaal kunt leren.

Wat kun je verwachten?

Tijdens het TVM traineeship doe je ervaring op binnen verschillende afdelingen – van data science IT, actuariaat, transport & logistiek tot project- en riskmanagement en productdevelopment. Je werkt aan uitdagende opdrachten, die passen bij jouw interesse, achtergrond en ontwikkeldoelen. En omdat je gedurende het traineeship aan 3 verschillende opdrachten in verschillende business lines werkt, ontdek je waar je passie en talenten liggen én draag je direct bij aan onze doelstellingen. Jouw ontwikkeling staat centraal; samen met je collega-trainees, een coach en een mooi trainingsprogramma ontdek je waar en hoe je het beste uit jezelf haalt. Na 1,5 jaar als trainee werkzaam te zijn geweest, stroom jij uit. Afhankelijk van jouw interesse en wensen bieden we de mogelijkheid om jouw traineeship te verlengen en zetten we in op verdere ontwikkeling en groei.

Ga je met ons mee op weg naar jouw droombaan?

Wat wij vragen:

 • Een afgerond WO-master diploma bijvoorbeeld in de richting International Business, Bedrijfskunde, Economie, Rechten, IT, Econometrie.
 • Extra curriculaire activiteiten op je cv? Vertel ons over je interessante bijbaan, bestuurs- en commissiewerk of buitenlandse ervaring!
 • Recent afgestudeerd of een young talent met maximaal twee jaar werkervaring.
 • Je hebt lef, en bent zelfstartend en je wilt altijd het maximale uit jezelf halen.
 • Affiniteit met de verzekeringsbranche of logistiek en transport is een pré! Maar wij laten jou ook graag kennismaken met onze branche.

Als trainee bij TVM geven wij je de kans om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Bij TVM kennen wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Wij bieden een brutosalaris van €3.000,- op basis van een fulltime werkweek van 38 uur, dat betekent één keer in de maand een volledige dag vrij. En daarnaast 25 vakantiedagen per jaar
 • Wij hebben een premievrij pensioen, waardoor jouw nettosalaris onder aan de streep vaak honderden euro’s gunstiger uitpakt
 • Je krijgt een volledige 13e maand en een vakantietoeslag van 8% over jouw salaris
 • Een onbepaalde tijd contract
 • Bij TVM werken wij hybride. Dat betekent dat je minimaal 40% op kantoor in Hoogeveen aanwezig bent om van elkaar te leren en elkaar te inspireren, en dat je 60% tijd- en plaats onafhankelijk kunt werken
 • Om ook goed thuis te kunnen werken, krijg jij een laptop, mobiel, beeldscherm, toetsenbord en muis, en boven op een budget van €550,- om jouw eigen thuiswerkplek in te richten. Daarmee schaf je bijvoorbeeld een goed bureau, stoel of lamp aan!
 • Tussentijdse verhoging van jouw salaris doordat je meedraait in de STAP-cyclus, onze TVM performance management cyclus
 • Je krijgt korting bij veel sportscholen, wij stimuleren je beweging en fitheid
 • Deelname aan ons jongerennetwerk ‘Jong TVM’ om jouw netwerk te vergroten en deel te nemen aan allerlei leuke activiteiten, zoals game-avonden, een pubquiz, bedrijfsbezoeken bij onze klanten en BBQ’s

Waarom kiezen voor het TVM traineeship?

Heb je er ooit over nagedacht hoe essentieel transport is voor ons dagelijks leven? Van het bezorgen van voedsel en medicijnen tot het leveren van bouwmaterialen voor onze huizen – zonder transport staat alles stil. TVM is de coöperatie die zich heeft toegelegd op het bieden van verzekeringen en diensten voor de logistiek en het transport over de weg en over water. 

In de energietransitie heeft TVM een leidende rol door als eerste en enige verzekeraar verzekeringen en diensten te ontwikkelen voor duurzame voertuigen. Ook vinden wij het belangrijk om een balans te vinden tussen people, planet en profit. Vanuit onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis van schades en zetten ons in voor preventie voor weg en water. Elk jaar belonen we uitzonderlijke prestaties met de TVM Awards, waarbij we samenwerken met onze ambassadrice Hélène Hendriks.

Als trainee krijg je dus de unieke kans om de logistieke sector te verkennen en een bijdrage te leveren aan een veilige en duurzame toekomst bij een toonaangevende speler.

Sign Up Now!