Traineeship Management Consulting

Career
Company
EMIXA
Type
Traineeship
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy, Services, Technology
Required language
Dutch
Area
Change Management, Sales, International Business, Business Administration, Management

Description

Geef een kick-start aan jouw carrière met het Traineeship Management Consulting: Word binnen een jaar opgeleid van Junior Consultant tot Consultant in ons Management Consulting team én pas jouw kennis direct in de praktijk toe bij onze toonaangevende klanten.
 

Verantwoordelijkheden

Als Trainee Management Consulting word je klaargestoomd tot Consultant binnen ons Management Consultant team. Deze rol is geschikt voor jou als je een sterke nieuwsgierigheid hebt naar bedrijfsprocessen en hoe je deze kunt optimaliseren met behulp van de nieuwste digitale technologieën.

Als Business Consultant maak je een plan van aanpak voor de Digitale Transformatie die aansluit bij de strategie van de organisatie. Je bent van a tot z betrokken, dus ook bij de implementatie. Je helpt de klant de best practise processen van een SaaS oplossing, zoals SAP S/4HANA, te begrijpen en te plotten op de eigen organisatie. Dit doe je doormiddel van bijvoorbeeld het geven van workshops. In een multidisciplinair team werk je aan uiteenlopende projecten. Change Management is in deze rol key om weerstand van de klant om te buigen naar enthousiasme.

Dus, ben jij de change manager die ondernemend, nieuwsgierig en gedreven is om bedrijven zo goed mogelijk te begeleiden en te helpen bij het optimaliseren van hun processen? Dan nodigen we je uit om te reageren op deze rol en je aan te sluiten bij ons Management Consulting team! 

Wat wij zoeken

 • Iemand die per september beschikbaar is en met een master afgestudeerd is in een technische, innovatie- of bedrijfskundige studierichting met goede studieresultaten en interessante nevenactiviteiten;
 • Een starter met 0-2 jaar werkervaring;
 • Geïnteresseerd in technologie – je weet dat de toekomst digital is en bent altijd op de hoogte van relevante innovaties;
 • Analytisch – je bent snel van begrip, nieuwsgierig en denkt vooruit;
 • Ondernemend – je neemt initiatief en bent een doorzetter;
 • Organisatorisch en communicatief sterk – je krijgt mensen makkelijk mee;
 • Ambitieus – je bent gedreven om een uitstekende consultant te worden;
 • Je hebt je rijbewijs B;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden we

 • Dynamische werkomgeving

  Een dynamisch werkomgeving die voortdurend leert en verandert

 • Levendige cultuur

  Een levendige cultuur met maandelijkse leuke en sportieve evenementen 

 • Uitgebreid trainingsprogramma

  Een uitgebreid trainingsprogramma ter ondersteuning van jouw professionele groei en ontwikkeling

 • Vitaliteitsprogramma

  Een vitaliteitsprogramma en fietsplan voor jouw welzijn, om actief en gezond te blijven

 • Emixa connect

  Jong en jong van hart: Een gemeenschap die samenwerking, creativiteit en jeugdige spirit van de werkplek bevordert

 

Over Emixa

Ontdek het domein van digitale transformatie met Emixa, een bedrijf dat ervaren is in het stimuleren van innovatie en vooruitgang. Met een team van 530 professionals streven we ernaar om de maakindustrie naar nieuwe hoogten te tillen. We bieden een holistische benadering aan onze klanten om hun organisatie te versterken. Van gestandaardiseerde implementaties tot op maat gemaakt advies via managementconsultancy en het gebruik van unieke oplossingen zoals low-code. Sluit je aan bij ons op onze reis naar het worden van een toonaangevend adviesbureau in ons vakgebied.

Sollicitatieproces & contact

Het sollicitatieproces begint met een telefonische of online kennismaking. Daarna nodigen we je uit op kantoor voor een sollicitatiegesprek. Soms vragen we je een case of assessment te doen, waarna we bij een wederzijdse match een mooi aanbod doen. 

 

SOLLICITEER NU