Traineeship Mendix Consultant

Career
Company
EMIXA
Type
Traineeship
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy, Services, Technology
Required language
Dutch
Area
Economics, Sales, International Business, Business Administration, Management

Description

Geef een kick-start aan jouw carrière met het Traineeship Mendix Consultancy: Word binnen een jaar opgeleid tot Mendix Consultant én pas jouw kennis direct in de praktijk toe bij onze toonaangevende klanten.

Verantwoordelijkheden

Wanneer je in september start met het traineeship bij Emixa, word je binnen een jaar opgeleid tot Mendix Consultant. Gedurende de eerste twee maanden van het traineeship ligt de focus vooral op het volgen van zowel inhoudelijke trainingen als trainingen gericht op de soft skills van consultancy. Op deze manier krijg je, onder begeleiding van je persoonlijke coach, een sterke basis om aan de slag te gaan op projecten bij onze klanten. Tijdens het traineeship werk je aan uitdagende projecten, word je intensief begeleid en breid je jouw vaardigheden uit door zowel interne als externe trainingen te volgen

Uiteindelijk zal je in de rol van Mendix Consultant bij Emixa businessgericht denken combineren met analytische vaardigheden en technische expertise. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken van oplossingen voor de complexe uitdagingen van onze klanten. Dit omvat het bedenken van strategieën en het praktisch implementeren ervan. In Mendix ontwikkel je applicaties, om de bedrijfsprocessen van onze klanten te optimaliseren.

Je richt je zowel op het verbeteren van processen als op het gebruik van de juiste tools. Je bent enthousiast over het leren van nieuwe dingen en streeft ernaar jezelf voortdurend te ontwikkelen. Daarom schroom je niet om vragen te stellen over IT-oplossingen, omdat je deze volledig wilt begrijpen om je klanten optimaal te kunnen ondersteunen met slimme oplossingen.

Wat wij zoeken

 • Je bent per september beschikbaar voor dit traineeship;
 • Je hebt een master denkniveau; 
 • Je hebt veel interesse in IT;
 • Je kunt analytisch denken;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden we

 • Dynamische werkomgeving

  Een dynamisch werkomgeving die voortdurend leert en verandert

 • Levendige cultuur

  Een levendige cultuur met maandelijkse leuke en sportieve evenementen 

 • Uitgebreid trainingsprogramma

  Een uitgebreid trainingsprogramma ter ondersteuning van jouw professionele groei en ontwikkeling

 • Vitaliteitsprogramma

  Een vitaliteitsprogramma en fietsplan voor jouw welzijn, om actief en gezond te blijven

 • Emixa connect

  Jong en jong van hart: Een gemeenschap die samenwerking, creativiteit en jeugdige spirit van de werkplek bevordert

Over Emixa

Ontdek het domein van digitale transformatie met Emixa, een bedrijf dat ervaren is in het stimuleren van innovatie en vooruitgang. Met een team van 530 professionals streven we ernaar om de maakindustrie naar nieuwe hoogten te tillen. We bieden een holistische benadering aan onze klanten om hun organisatie te versterken. Van gestandaardiseerde implementaties tot op maat gemaakt advies via managementconsultancy en het gebruik van unieke oplossingen zoals low-code. Sluit je aan bij ons op onze reis naar het worden van een toonaangevend adviesbureau in ons vakgebied.

Sollicitatieproces & contact

Het sollicitatieproces begint met een telefonische of online kennismaking. Daarna nodigen we je uit op kantoor voor een sollicitatiegesprek. Soms vragen we je een case of assessment te doen, waarna we bij een wederzijdse match een mooi aanbod doen. 

 

SOLLICITEER NU