International Sales Internship

Career
Company
Nedap
Type
Internship
Location
Other
Sector
Industrial Goods, Services, Software Engineering, Technology, Webdevelopment
Required language
Dutch
Area
Sales, Marketing
Website
http://www.nedap.com/nl/

Description

Stage – International Sales (september 2024)

Ben jij opzoek naar een uitdagende stage in een internationale omgeving? Dan hebben wij dé stage voor jou! Bij het iD Cloud Sales team zijn we namelijk op zoek naar een enthousiaste stagiair die ons team komt versterken.

Als stagiair ga je samen met ons aan de slag om ons ID Cloud Platform in het buitenland te vermarkten aan retailers. Je draait mee binnen het sales- en/of accountmanagementteam. Je helpt onder andere bij het organiseren van team events, marktanalyse en -onderzoek, verbetering van proposities, en zeker ook bij CRM- en sales pipeline-gerelateerde activiteiten.

Daarnaast krijg je de kans om ons team te ondersteunen bij het vinden van nieuwe klanten. Hierdoor leer je niet alleen alles over markt- en/of trendonderzoek, maar ook over sales. Kortom, een super toffe stage waarin je veel kunt leren en bijdragen aan het succes van iD Cloud Sales team!

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Uitvoeren van trendonderzoek binnen de retail industrie;
  • Analyseren van marktgegevens en rapporteren van bevindingen aan het sales team en management;
  • Ondersteunen van het sales team bij het vinden van nieuwe klanten en het aanvullen van de sales funnel;
  • Organiseren van evenementen en het ondersteunen van andere algemene activiteiten.

Jouw team

Bij iD Cloud Team van Retail bieden we je een uitdagende stage waarin je veel kunt leren en jezelf verder kunt ontwikkelen. Je werkt samen met een enthousiast team van Sales professionals en krijgt de mogelijkheid om jezelf te laten zien en bij te dragen aan ons succes. 

Het iD Cloud sales team is verantwoordelijk voor het vermarkten van onze iD Cloud platform software oplossingen aan internationale retailers en brands zoals Under Armour, Hugo Boss, MS Mode, Superdry en vele anderen.

Ons aanbod

Als stagiair of afstudeerder bij Nedap kun je zowel remote, als op op onze toffe campus in Groenlo werken. Dat doe je uiteraard in overleg met je team en wat de mogelijkheden zijn hangt een beetje van jouw werkzaamheden, maar de keuze is aan jou. 

Ook krijg je volop ruimte om ‘de lead’ te nemen in jouw opdracht. Persoonlijk leiderschap en het nemen van eigen verantwoordelijkheid staan centraal en wat ons betreft geldt dat ook voor studenten! Je werkt samen met bevlogen professionals die veel kennis, ervaring en expertise hebben en van wie je dus veel kunt leren. 

Als dank voor je inzet organiseren we bovendien ieder half jaar een ‘Nedap Studentday’, speciaal voor jou. Een supergezellige dag met alle andere stagiairs, afstudeerders en werkstudenten bij Nedap. 

Daarnaast bieden we je een keurige maandelijkse stage- of afstudeervergoeding. Bij een fulltime stage of afstudeeropdracht krijg je een vergoeding tussen de €325,- en €650,- per maand. En als de samenwerking van beide kanten bevalt, kan het zo maar zijn dat we je een baan aanbieden. Er zijn al veel studenten blijven plakken na hun opdracht!

Vereiste ervaringen en skills

Als persoon ben je dynamisch en opgewekt, waardoor je snel past in ons team. Jouw analytische skills komen goed van pas bij het uitvoeren van marktonderzoek, want jij ziet altijd de verbanden en bent niet bang om diep in de data te duiken. Daarnaast ben je zelf-startend, wat betekent dat je graag zelf het initiatief neemt en niet bang bent om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

  • HBO of WO studie in Commercieel, Bedrijfskunde, International Management of een vergelijkbare studierichting; 
  • Ervaring met marktonderzoek is een pre; 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Over Nedap Retail

Het zoeken naar producten en het beheren van voorraden kost winkelmedewerkers veel tijd. Met onze RFID technologie voor artikelbeveiliging en in-store voorraadbeheer wordt het heel eenvoudig om alle processen binnen de winkel in real-time te monitoren en sturen. Medewerkers hoeven geen tijd meer te verspillen aan zoekwerk en kunnen meer aandacht besteden aan klanten.

Sign up now!!