Vonk Traineeship

Career
Sector
Services
Area
Economics, Business Administration
Required language
Dutch, English
Company size
0-100

About Vonk Traineeship

Over Vonk

Vonk werkt met ambitieus toptalent en met organisaties in Noord-Nederland aan talentontwikkeling. Van zorg tot sustainability, van corporaties tot start-ups: jij ontwikkelt je razendsnel en ontdekt waar je kracht ligt. Hoe we dat doen? Dat lees je hieronder.

Multi-company traineeships

Tijdens één van de hoogwaardige Multi-company traineeships werk je in twee jaar tijd bij drie verschillende organisaties aan uiteenlopende, serieuze vraagstukken, waarmee je echt het verschil kan maken. Dat doe je niet alleen, maar samen met een achterban van ervaren (sociaal) ondernemers, adviseurs, actieonderzoekers en je mede-trainees, zodat jij kunt vlammen!

Dedicated Traineeships

Tijdens het Dedicated Traineeship bijt jij je vast in een specifieke functie waarin jij wilt uitblinken. Je verdiept je, maar benut ook alle handvatten die je tijdens het traineeprogramma krijgt van de Vonk coaches en trainers, en de mede-trainees die bij andere bedrijven werken. Zo maak jij het verschil!

De Vonkvisie op werk

Wij geloven dat je leert door te werken en het beste werk levert als je continu blijft leren. Onze twee
jaar durende traineeprogramma’s zijn daarom zo opgebouwd, dat ze aansluiten bij de fase waarin jij zit. Je leert je mede-trainees kennen tijdens een onboardingweekend en krijgt vanaf de eerste training al handige tools aangereikt waarmee je grip krijgt op jouw opdracht en werkzaamheden. In alle onderdelen van het traineeprogramma leg je de link tussen jouw persoonlijke ontwikkeling en de praktijk van je opdracht. Zo word je optimaal ondersteund in het uitvoeren van je opdracht en leer je ‘on the job’.

De selectierondes

Jij wil aan de slag met uitdagende vraagstukken en jezelf volop ontwikkelen: je wil vlammen! Een Vonk traineeship biedt jou de kans jezelf als professional te ontdekken en tegelijkertijd bij te dragen aan de toekomst van bedrijven en organisaties in Noord-Nederland.

Onze traineeships starten elk half jaar, in maart en in september. Hou via onze LinkedIn, Instagram of website in de gaten welke traineeships van start gaan, zodat jij op tijd kunt solliciteren! Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten.