Achmea

Career
Website
https://www.werkenbijachmea.nl/?utm_source=EBF&utm_medium=&utm_campaign=Traineeshipmaart
Sector
Financial Services, Insurance, Services
Area
Human Resource Management, Change Management, Economics, Finance, Sales, International Business, Business Administration, Management, Purchasing, Supply Chain, Marketing
Required language
Dutch
Company size
500+

About Achmea

Start je carrière bij Achmea en help mee om maatschappelijke problemen op te lossen voor verkeer, wonen, zorg en inkomen.

Duurzaam oplossen van problemen

Al sinds 1811 zorgen wij er dagelijks voor dat het leven van mensen door kan gaan op momenten dat het er écht toe doet; bij een woningbrand, een auto-ongeluk óf een cybercrime aanval. Maar voorkomen is beter dan genezen! Wij geloven in het duurzaam oplossen van problemen. Daarom werken wij elke dag samen met klanten, strategische partners én met 13.000 collega’s aan concrete oplossingen voor grote maatschappelijke vraagstukken. We gaan voor onbezorgd wonen én werken, slimme mobiliteit, gezondheid dichterbij en inkomen voor nu, straks en later! Dat is Duurzaam Samen Leven volgens Achmea.

Kom vooroplopen vanuit je hart

In de praktijk betekent dat schaven aan risicomodellen, meewerken aan zorginnovaties, diensten ontwikkelen die huizen verduurzamen, apps bouwen die mobielvrij fietsen én autorijden stimuleren óf marketinguitingen bedenken die bij miljoenen mensen blijven hangen. Daarmee maken we Nederland (en niet alleen Nederland!) elke dag een beetje gezonder, veiliger én duurzamer!

Ben jij een Hartloper?

Bij Achmea ben je niet zomaar ‘Data-engineer’, ‘Financieel expert’ of ‘IT’er’. Je bent in de eerste plaats een ‘Hartloper’. Iemand die zijn hart volgt, voorop loopt in zijn vakgebied en zijn talent inzet om grote maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Vorige generaties konden op ons rekenen. Komende generaties mogen dat ook.

Voor De Hartlopers is het kantoor een clubhuis, een plek om samen te komen, het kloppend hart voor innovatieve ideeën. Een plek waar je de ruimte krijgt om je werk in te richten op een manier die jij zinvol vindt, zodat jij je hart kunt volgen: daar waar de passie ontstaat. Ben jij klaar om deze stap te zetten? Dan vertellen we je graag meer! Je studierichting? Dat maakt niet uit. Wij zijn vooral benieuwd naar je ambitie en je talenten.

Traineeships, Talentships en meer…

Je gaat aan de slag bij de meest grootste en innovatieve verzekeraar van Nederland! Logisch dat je als starter ontzettend veel mogelijkheden hebt. Ga je voor vakinhoud óf zoek je een bredere functie om jouw talenten te ontdekken én te ontwikkelen? Het kan allemaal. Dit zijn je mogelijkheden:

Wij helpen je graag bij het maken van de keuze die het best bij jou past. Jij bepaalt de kick-start van je carrière!

Dit is werken bij Achmea

Bij Achmea werk je waar, wanneer en hoe je dat wilt. Je krijgt de ruimte en het vertrouwen om zelf je werktijden- en dagen in te delen. Thuis alles beschikbaar om net zo efficiënt te werken als op kantoor? We regelen het voor je. En verder? Best veel, teveel om op te noemen:

  • “Als starter hoor je er helemaal bij. Je krijgt volop kansen. Of je ze pakt? Dat is aan jou!”
  • “Een corporate zonder hiërarchie? Ja! Je trekt jouw leidinggevende gewoon even aan zijn mouw.”
  • Je leven lang leren. Dat is ons uitgangspunt. Shop in ons enorme opleidingsaanbod en kies wat bij jou past.”
  • “Switchen naar een andere functie, afdeling, merk of zelfs divisie? Het is bij ons eerder regel dan uitzondering. Wat wil je ook met ruim 13.000 collega’s, 6 locaties en 10 sterke merken.”

Kom werken bij Achmea of een van onze andere merken

Achmea heeft jou nodig om maatschappelijke problemen niet alleen te genezen, maar ook te voorkomen. Ga naar www.werkenbijachmea.nl en ontdek jouw kansen!

Vragen?

Young Talent Recruiter Achmea
Milena Pesquera
06-13500219